Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Δύο βασικοί κανόνες Μεταναστευτικής Πολιτικής.


Όταν διαβάζω(Soeren Kern,European 'No-Go' Zones for Non-Muslims Proliferating, 2011 ) ότι η περιοχή Kuregem των Βρυξελλών(1 στους 4 είναι μουσουλμάνος), θυμίζει ζώνη πολέμου, οι περιπολίες της αστυνομίας γίνονται πάντα με δυο περιπολικά οχήματα και στη περιοχή Molenbeek, έχει απαγορευτεί στους αστυνομικούς να πίνουν καφέ ή να τρώνε δημοσίως, στη διάρκεια του Ραμαζανιού, τότε ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ και πολύ γιατί η Βελγική αστυνομία δεν μπόρεσε να συλλάβει τους ισλαμοφασιστικούς πυρήνες.

Ο πολυπολιτισμός έχει δημιουργήσει σκληρά γκέτο, όπου οι τοπικές αρχές αδυνατούν να ελέγξουν τις καταστάσεις. Οι απαγορευμένες αυτές περιοχές αποτελούν προϊόν δεκαετιών μαξιμαλιστικής πολυπολιτισμικής πολιτικής, η οποία έχει ενθαρρύνει τους Μουσουλμάνους στο να δημιουργήσουν δικές τους παράλληλες κοινωνίες, και να παραμείνουν απομονωμένοι, παρά να ενσωματωθούν στις κοινωνίες των χωρών που τους φιλοξενούν.

Γι’ αυτό πρέπει να θυμόμαστε δύο βασικούς κανόνες μεταναστευτικής πολιτικής:


Ο πρώτος κανόνας είναι  η πολιτική υποδοχής προκαθορισμένου και ελεγχόμενου αριθμού λαθρομεταναστών και προσφύγων με ποσοστιαία κατανομή τους ως προς τις εθνολογικές τους και πολιτισμικές τους προελεύσει και ο δεύτερος είναι η άμεση επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, όταν αυτοί εμπλέκονται σε μη νόμιμες πράξεις, όπως κλείσιμο δρόμων και επιθέσεις σε αστυνομικούς και πολίτες.

Οι Βέλγοι δεν τα εφάρμοσαν ποτέ, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε δυστυχώς. Επειδή αυτοί –όπως  και εμείς - δεν τα εφαρμόσανε ΠΟΤΕ, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι που το κάνουν είναι...ακροδεξιοί. Η ανοχή στον μαξιμαλιστικό πολυπολιτισμό, είναι αυτό που αυξάνει την διαφορετικότητα και τις λαϊκίστικες ακροδεξιές και αριστερίστικες αντιλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.